Sordin low headband, 2 kpl

Sordin Low Headband, 2 kpl. Erittäin kevyet ja litteät kuulosuojaimet päälakisangalla. Sordin left/RIGHT -sarjan malleissa on ainutlaatuinen ergonominen rakenne: Kupit on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle korvalle, joka antaa korvalehdille enemmän tilaa, tekee rakenteesta tiiviimmän päätä vasten ja turvallisemman käyttää, sekä parantaa käyttömukavuutta.

Myydän 2 kpl pakkauksissa

56,37  alv 0% 69,90  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Sordin Low Headband, 2 kpl

Pääalueen ilmavaksi jättävä pääpanta, jonka ansiosta malli soveltuu sykettäkin nostattaviin töihin. Low vaimennustaso. Laajalla skaalalla korkea- ja keskitaajuuksia kattavan vaimennuksen ansiosta suositeltava malli monipuoliseen yleiskäyttöön niin teollisuudessa kuin vapaa-ajan käytössäkin, kun ei olla tekemisissä erittäin kovan metelin kanssa. Suositeltava valinta myös työmaa-alueilla vieraileville.

Portaattomasti liukuva pituuden säätö. Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Paino vain 190 g. Väri: musta. CE EN 352. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 24 dB. H=27, M=22, L=14. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60097 Sordin Hygiene Kit left/RIGHT Low huoltopakkaus

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös