Kask Zen visor visiiri smoke

Kask Zen Visor visiiri smoke. EN166 1 5-1,4 BT N.Ilman adap. Kevyesti sävytetty silmiensuojain kiinnitettäväksi Kask Zenith työkypärädaptereihin. Panoraamanäkymän tarjoava optisesti erittäin korkealuokkainen malli on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä. EasyClick -kiinnitys tekee visiirin kiinnittämisestä ja irrottamisesta työkaluvapaata, helppoa ja nopeaa, jolloin kypärään voidaan vaihtaa aina kuhunkin työtehtävään parhaiten soveltuva silmien- ja kasvojensuojain, ja saadaan myös minimoitua päänsuojauskokonaisuuden paino niitä työtilanteita varten missä kypärään integroitua silmiensuojainta ei tarvita.

Pikakiinnitysdapterit kehyksen kiinnittämiseksi kypärään tulee tilata erikseen tuotekoodilla WAC00009-.

Kask visiirin kiinnitys video:

Katso visiirin kiinnitys video

53,99  alv 0% 66,95  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Kask Zen visor visiiri smoke

Täyttää CE EN 166 luokka 1 5-1,4 BT N, EN 172 ja ANSI Z87.1 standardien vaatimukset: Sisäpuolella luokka N huurtumisenestopinnoite. Ulkopuolella naarmuuntumista ehkäisevä pinnoite. Optinen luokka 1: Soveltuu myös pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suojaa silmiä auringon haitalliselta säteiltä, keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Kevyt smoke-sävytys 5-1,4:
– Optimaalinen yleiseen ulkoilmakäyttöön kun ei työskennellä kirkkaissa olosuhteissa, ja halutaan tarkkuutta tehtävään työhön
– Suositeltava valinta myös sisä- ja ulkotilojen välillä liikuttaessa
– Tarjoaa suojaa auringon säteilyltä, mutta ei vähennä liikaa näkyvän valon määrää, joten ei heikennä työn tehokkuutta ja turvallisuutta
– Toiminnallinen tummennustaso myös auringonnousun ja auringonlaskun aikaan

Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Yläreunassa kumireunus ehkäisee vesipisaroiden valumista kasvoille, ja alareunuksen pyöreä viimeistely tekee käytöstä miellyttävää ja ihoturvallista.

Paino 80 g. Materiaali: Polykarbonaatti. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Italia.

Yhteensopivat Kask kypärämallit:

Kaikki Kask Zenith sekä Kask Zenith X kypärämallit

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: ”Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara.”

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös