Yellow Wear Oy

Yrityksemme

Yellow Wear Oy on vuonna 2021 yksityisesti perustettu työvaatteiden ja henkilönsuojainten jälleenmyyntiyritys. Ajatuksemme on alusta alkaen ollut tarjota laadukkaita työvaatteita sekä henkilönsuojaimia alan johtavilta brändeiltä.

Palvelukonseptimme

Tarjoamme palvelukonseptin jolla arkiset työvaatehankinnat sekä logojen painatukset sujuisivat helposti ja vaivattomasti Suomen laajuisesti. Palvelukonseptimme pitää sisällä mm.:

  • Verkkokauppamme palvelee kaikkia asiakkaita 24/7 maanlaajuisesti.
  • Yritys tai henkilökohtaiset tunnukset verkkokauppaamme. Sopimushinnoittelu tuotteista.
  • Logojen painatuspalvelu
  • Oma yhteyshenkilö. Voit hoitaa yrityksesi kaikki työvaatehankinnat yhteyshenkilömme kautta.
  • Showroom jossa pääset tutustumaan tuotteiden mallikappaleisiin. Showroom tapaamiset sopimuksen mukaan.

Arvot ja tavoitteet

Tärkeisiin arvoihimme kuuluu luottamus asiakassuhteissa. Pidämme asioista kiinni joita sanomme sekä palvelemme parhaalla mahdollisella tavalla jotta löydämme oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen.

Tavoitteenamme on saada asiakkaidemme työvaatehankinnat sekä logojen painatukset yhdellä kertaa kuntoon. Yrityksellämme on kova halu kehittää omaa toimintaa entistä paremmaksi ja tämän mukaan myös työskentelemme päivittäin.

Yrittäjän tarina

Yrittäjän tarina

Kuka toimii Yellow Wear Oy:n yrittäjänä?

Noin neljä vuotta mietin yrittäjän uraa ennen oman yrityksen perustamista.

Aikaisemmin olen työskennellyt mm. urheiluvaatteiden, rakennusalan työvaatteiden, turvajalkineiden ja henkilösuojainten parissa. Kuitenkin halu lähteä kokeilemaan yrittäjän uraa voitti.

Yrityksen perustamisesta asti minulla on ollut kova halu oppia uutta ja kehittyä yrittäjänä paremmaksi. Yrityksen toiminnan kehittyessä, kehitys kasvaa myös yrittäjällä.

Mitkä asiat minua motivoi yrittäjyydessä?

Aina ei mene kun Strömsössä. Rakentavan palautteen kautta oppiminen ja parantaminen omassa toiminnassa. Mielestäni oppi-ikä on koko ikä ja tämän kautta oman toimintakyvyn parantaminen.

Pitkät asiakassuhteet ja yrittäjien kanssa toimiminen, luottamuksen luominen asiakassuhteessa. Puhumattakaan verkkokauppa-asiakkaista keitä voimme palvella maanlaajuisesti, nämä ovat asioita joita ei voisi paljoa enempää toivoa!

Olemme pystyneet aidosti auttamaan asiakkaita palvelukonseptillamme ja helpottamaan heidän arkeaan työvaatehankintojen osalta.

Mikäli haluat ottaa minuun suoraan yhteyttä, alla yhteystietoni:

toni@yellowwear.fi

Puh. 045 3485 045