Yellow Wear Oy

Mistä Yellow Wear Oy on lähtenyt liikkeelle?

Yellow Wear Oy on vuonna 2021 yksityisesti perustettu työvaatteiden ja henkilönsuojainten jälleenmyyntiyritys. Ajatuksemme on alusta alkaen ollut tarjota laadukkaita työvaatteita sekä henkilönsuojaimia alan johtavilta brändeiltä. Tarjoamme yrityksille sekä yksityisille ammattilaisille tuotemalliston, jonka kautta työvaate ja henkilönsuojain hankinnat saadaan kerralla kuntoon.

Palvelukonseptimme

Ajatuksenamme on ollut rakentaa palvelukonsepti jonka kautta arkiset työvaatehankinnat sujuisivat helposti ja vaivattomasti. Mitä palvelukonseptimme pitää sisällä ?

  • Verkkokauppamme palvelee kaikkia asiakkaita 24/7 maanlaajuisesti.
  • Yritys tai henkilökohtaiset tunnukset verkkokauppaamme. Sopimushinnoittelu tuotteista.
  • Oma yhteyshenkilö. Voit hoitaa yrityksesi kaikki työvaatehankinnat yhteyshenkilömme kautta.
  • Asiakaskäyntejä sekä tuote-esittelyjä uudenmaanalueella.
  • Showroom jossa pääset tutustumaan tuotteiden mallikappaleisiin. Showroom tapaamiset sopimuksen mukaan.
 
Yellow Wear arvot ja tavoitteet

Yrityksemme tärkeisiin arvoihimme kuuluu luottamus asiakassuhteissa. Pidämme asioista kiinni joita sanomme sekä palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla jotta löytäisimme oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen. Otamme asian kuin asian nopeasti työnalle ilman pitkiä odottamista.

Tavoitteenamme on saada asiakkaidemme työvaatehankinnat sekä logojen painatukset yhdellä kertaa kuntoon. Samaanaikaan yrityksenne säästää rahaa henkilöstökuluissa sekä aikaa jää enemmän yrityksenne ydintoimintaan.

Yrityksellämme on kova halu kehittää toimintaa entistä paremmaksi ja kilpailukykyisemmäksi ja tämän mukaan myös työskentelemme päivittäin.

Yrittäjän tarina

Kuka sitten toimii Yellow Wear Oy yrittäjänä?

Noin neljä vuotta mietin yrittäjän uraa ennenkuin perustin oman yrityksen.

Aikaisemmin olen työskennellyt urheiluvaatteiden, rakennusalan työvaatteiden, turvajalkineiden ja henkilösuojainten parissa. Kuitenkin halu lähteä kokeilemaan yrittäjän uraa voitti.

Yrityksen perustamisesta asti minulla on ollut kova halu oppia uutta ja kehittyä yrittäjänä paremmaksi. Yrityksen toiminnan kehittyessä, kehitys kasvaa myös yrittäjällä.

Mitkä asiat minua motivoi yrittäjyydessä?

Aina ei mene kun Strömsössä. Rakentavan palautteen kautta oppiminen ja parantaminen omassa toiminnassa. Mielestäni oppi-ikä on koko ikä ja tämän kautta oman toimintakyvyn parantaminen.

Pitkät asiakassuhteet ja yrittäjien kanssa toimiminen, luottamuksen luominen asiakassuhteessa. Puhumattakaan verkkokauppa-asiakkaista keitä voimme palvella maanlaajuisesti, nämä ovat asioita joita ei voisi paljoa enempää toivoa!

Olemme pystyneet aidosti auttamaan asiakkaita palvelukonseptillamme ja helpottamaan heidän arkeaan työvaatehankintojen osalta.

Mikäli haluat ottaa minuun suoraan yhteyttä, alla yhteystietoni:

toni@yellowwear.fi

Puh. 045 3485 045

Yrittäjän tarina