Kask Zen FF visor kit kirkas

Kask Zen FF visor kit kirkas. Zenith Full Face&Kiinn.&Kehys. Valmis setti, jossa Kask Zen FF Visor kirkas kokokasvosuojain (WVI00008-500), Zen FF Visor Carrier yläkehys (WAC00010-), sekä Zenith Visor Adapters EasyClick pikakiinnikepari (WAC00009-) kehyksen kiinnittämiseksi Kask Zenith -sarjan työkypäriin. Panoraamanäkymän tarjoava optisesti erittäin korkealuokkainen Kask Zen FF Visor on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä. EasyClick -kiinnitys tekee visiirin kiinnittämisestä ja irrottamisesta työkaluvapaata, helppoa ja nopeaa, jolloin kypärään voidaan vaihtaa aina kuhunkin työtehtävään parhaiten soveltuva silmien- ja kasvojensuojain, ja saadaan myös minimoitua päänsuojauskokonaisuuden paino niitä työtilanteita varten missä kypärään integroitua silmien-/kasvojensuojainta ei tarvita.

Kask visiirin kiinnitys video:

Katso visiirin kiinnitys video

87,86  alv 0% 108,95  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Kask Zen FF visor kit kirkas

Täyttää CE EN 166 luokka 1 2C-1,2 BT N 9, EN 170 ja ANSI Z87.1 standardien vaatimukset: Sisäpuolella luokka N huurtumisenestopinnoite. Ulkopuolella naarmuuntumista ehkäisevä pinnoite. Optinen luokka 1: Soveltuu myös pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suojaa silmiä ja kasvoja sulalta metalliroiskeelta ja kuumilta kappaleilta, haitalliselta UV-säteilyltä haittaamatta värierottelukykyä, keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Yläreunassa kumireunus ehkäisee vesipisaroiden valumista kasvoille, ja alareunuksen pyöreä viimeistely tekee käytöstä miellyttävää ja ihoturvallista.

Visiirin materiaali: Polykarbonaatti. Kokonaispaino 142 g (visiiri 120 g, adapterit 22 g). Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Italia.

Yhteensopivat Kask kypärämallit:

Kask Zenith sekä Kask Zenith X työkypärät

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: ”Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara.”

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös