Kask SC1 kuulosuojaimet

Kask SC1 kuulosuojaimet. Kaikkien Kask työkypärien kanssa yhteensopiviksi sertifioidut kevyet, matalaprofiiliset dielectric kuulosuojaimet matalan/keskitason vaimennusarvolla. Soveltuvat myös muihin kypäriin missä on vastaavalainen Tyyppi 01 tai P3E tyyppiset sivulovet. Helppo kiinnittää sekä irrottaa työkaluvapaasti kaikista Kask kypäristä. Suositeltava valinta yleiseen teollisuuskäyttöön olosuhteisiin missä on matala tai keskitason meteli ja äänentaajuus on keskitasoa tai korkea.

Zenith -sarja: Kiinnittäminen tapahtuu suoraan kypärän sivukoloihin. Vaimennusarvo SNR 23

36,25  alv 0% 44,95  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Kask SC1 kuulosuojaimet

Kolme asentoa: työskentely (=korvien ympärillä tiiviisti), lepoasento (=korvien kohdalla irti korvista) ja kuljetusasento (=käännettynä kypärän päälle tai niskaan). Teleskooppinen pituudensäätö. Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Kokonaispaino 282 g (260 g pari + kiinnikkeet). Väri: musta vihreällä reunuksella joka ilmoittaa vaimennustason. CE EN 352-1 ja ANSI. SNR 25 dB. H=27, M=23, L=16. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Kypäräkiinnikkeiden alalaidassa on käytävät, joihin saadaan liu’utettua Kask Plasma Mesh Visor Carrier (WVI00005-) kokokasvosuojainten yläkehyksen varret. Tämä tarjoaa helpon ja kattavan silmien- ja kasvojensuojauksen samalla kun kuulosuojaimet ovat asennettuina.

Yhteensopivat Kask työkypärät:

Kaikki Zenith X ja Plasma -sarjojen mallit ja versiot.

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös