Kask SC2 kuulosuojaimet

Kask SC2 kuulosuojaimet. Kaikkien Kask työkypärien kanssa yhteensopiviksi sertifioidut matalaprofiiliset dielectric kuulosuojaimet matalan/keskitason vaimennusarvolla. Soveltuvat myös muihin kypäriin missä on vastaavalainen Tyyppi 01 tai P3E tyyppiset sivulovet. Helppo kiinnittää sekä irrottaa työkaluvapaasti kaikista Kask kypäristä. Suositeltava valinta olosuhteisiin missä on keskikova tai kova meteli, esim. rakennusalalle, metsäteollisuuteen, metsurikäyttöön, tuotantolaitoksiin, maatalouteen jne. Yleispätevä malli kattaen valtaosan yleisimmistä kuulosuojaustarpeista. Paras valinta olosuhteisiin missä meteli on korkeataajuuksista.

Zenith -sarja: Kiinnittäminen tapahtuu suoraan kypärän sivukoloihin. Vaimennusarvo SNR 28.

Alin hinta viimeinen 30 pv: 52,95 € (sis. alv:n)

42,70  alv 0% 52,95  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Kask SC2 kuulosuojaimet

Kolme asentoa: työskentely (=korvien ympärillä tiiviisti), lepoasento (=korvien kohdalla irti korvista) ja kuljetusasento (=käännettynä kypärän päälle tai niskaan). Teleskooppinen pituudensäätö. Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Kokonaispaino 293 g (271 g pari + kiinnikkeet). Väri: musta keltaisella reunuksella joka ilmoittaa vaimennustason. CE EN 352-2 ja ANSI. SNR 29 dB. H=31, M=27, L=19. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Kypäräkiinnikkeiden alalaidassa on käytävät, joihin saadaan liu’utettua Kask Plasma Mesh Visor Carrier (WVI00005-) kokokasvosuojainten yläkehyksen varret. Tämä tarjoaa helpon ja kattavan silmien- ja kasvojensuojauksen samalla kun kuulosuojaimet ovat asennettuina.

Yhteensopivat Kask työkypärät:

Kaikki Zenith X ja Plasma -sarjojen mallit ja versiot.

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös