Bolle Tracker suojalasit, 10 kpl

Bolle Tracker suojalasit kirkas, 10 kpl. Erittäin kattavan suojaustason mekaanisilta ja kemikaaliriskeiltä tarjoavat tekniset suojalasit työkäyttöön. Kirkkaat Platinum-pinnoitetut linssit soveltuvat sisäkäyttöön. Laseja voidaan käyttää sankamallisina, ja varustettuna lisäksi toimitukseen kuuluvalla pääpannalla. Vaahtomuovikehys irrotettavissa. Huurtumisenestopinnoitetut ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit, joissa pinnoite ylittää huomattavasti luokka N ja luokka K testimenetelmien vaatimukset. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Myydään tukkupakkauksena, 10 kpl

201,21  alv 0% 249,50  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Bolle Tracker suojalasit kirkas, 10 kpl

Tiedoksi: Foam-vaahtomuovikehys tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden ihoa vasten, sekä erityisesti kylmissä olosuhteissa kokonaisvaltaisesti paremman käyttökokemuksen. Pehmeänä materiaalina myös tiiveys on yleensä tavanomaista kehysmateriaalia parempi. Vaahtomuovi on luonnollisesti kulutuskestoltaan muovikehystä lyhytikäisempi, joka on aiheellista huomioida esim. kovan kulutuksen käytössä, parransängen kanssa, olosuhteissa missä on paljon kuluttavaa pölyä/likaa jne. Vaahtomuovin sekä sen kiinnittämiseen käytetyn liiman ominaisuuksiin ja käyttöikään voi myös vaikuttaa käyttäjän hikoilun määrä, hien laatu jne. ja huokoisen materiaalin puhdistaminen on luonnollisesti haasteellisempaa kuin vähemmän huokoisten kehysmateriaalien. Lähtökohtaisesti vaahtomuovikehyksellisten mallien vaihtoväli työkäytössä on tiheämpi, kuin malleilla ilman vaahtomuovia, mutta kuhunkin käyttötarkoitukseen perustelluin valinta kannattaa tehdä tapauskohtaisesti.

Suojaa silmiä:
Sankamallisena käytettäessä: UV-säteiltä häiritsemättä värierottelukykyä, ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.
Lisäksi pääpannalla varustettuna ja vaahtomuovikehys kiinnitettynä: Kemikaalipisaroilta, karkealta pölyltä (>4 mikronia) ja keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 120 m/s).

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: Sankamallisena EN166 FT CE. Pääpannalla lisättynä EN166 3 4 BT CE.
Linssimerkintä: 2C-1,2 1 BT KN CE
Sertifiointi: EN 166, EN170, EAC, ANSI CSA Z94.3
Kehys: Polykarbonaattia
Linssi: Polykarbonaattia. Paksuus 2,2 mm.
Kaarevuusluokka 8.
Pääpanta: Nylon, säädettävä
Paino 52 g.

Toimitukseen sisältyy:
Lasit kiinteillä sangoilla, pääpanta, ETUIFS: Etuifs suojapussi mikrokuitua

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös