Sordin High Headband, 2kpl

Sordin High Headband, 2 kpl. Vaativaan käyttöön meluisiin ympäristöihin soveltuvat kuulosuojaimet päälakisangalla. Sordin left/RIGHT -sarjan malleissa on ainutlaatuinen ergonominen rakenne: Kupit on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle korvalle, joka antaa korvalehdille enemmän tilaa, tekee rakenteesta tiiviimmän päätä vasten ja turvallisemman käyttää, sekä parantaa käyttömukavuutta.

Myydään 2 kpl paketeissa

66,05  alv 0% 81,90  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Sordin High Headband, 2 kpl

Pääalueen ilmavaksi jättävä pääpanta, jonka ansiosta malli soveltuu sykettäkin nostattaviin töihin. High vaimennustaso. Vaimentaa erityisen hyvin korkeita äänentaajuuksia (sirkkeli, kulmahiomakone jne), sekä keskitaajuuksia. Laajan taajuusalueen kattavan vaimennuksen ansiosta suositeltava malli monipuoliseen yleiskäyttöön niin teollisuudessa, rakennustyömailla kuin vapaa-ajan käytössäkin, kun melua on erittäin paljon.

Portaattomasti liukuva pituuden säätö. Kestävä rakenne. Pehmeät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Paino 313 g. Väri: musta. CE EN 352. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 33 dB. H=33, M=31, L=23. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla seuraavat vaihto-osat:
60099 Sordin Hygiene Kit left/RIGHT High huoltopakkaus

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös