Lupine Penta Work 5700K

Lupine Penta Work 1100lm 5700K. Ladattava täysalumiininen LED otsavalaisin otsapannalla sekä tarrakiinnityksellä kypärään. Pieni ja kevyt malli, jossa FrontClick pikakiinnitys tekee vaihtamisesta nopeaa otsapannan ja kypärälevyn välillä. Otsapannassa on irrotettava ylähihna. Erittäin nopea USB-C lataus mahdollistaa käyttökunnossa pitämisen myös omalla kännykän laturilla. Huippuluokan optiikka ja tarkkaan määritetty värilämpötila tekevät pitkäaikaisestakin yhtäjaksoisesta käytöstä miellyttävää ja vähän silmiä rasittavaa. Soveltuu vaativaan ammattikäyttöön ja vapaa-aikaan.

Lupine Penta video:

Lupine Penta

168,55  alv 0% 209  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Lupine Penta Work 1100lm 5700K

5 erillistä valoumpiota tarjoavat ihanteelliset valokeilat monipuolisiin tarpeisiin. Kaksi erillistä painikettä tekevät käytöstä selkeää ja helppoa, myös käsineet kädessä. Valkoisella valolla kolme erilaista valokeilaa, ja hämäränäön säilyttävällä ja häikäisyä ehkäisevällä punaisella valolla kaksi erilaista valokeilaa. Tarjoaa poikkeuksellisen laajan ja optisesti korkealuokkaisen valaistuksen erityisesti lähietäisyydelle.

Ominaisuudet:

Valovirta (boost): 1100 lumenia.
Valon kantama: 120 m.
Toiminta-aika: Max teholla 1h. Lähityöskentelytilassa jopa 129 h.
Värilämpötila: 5700 K (päivänvaloa vastaava).
Latausaika: 1 h 45 min.
Iskunkestävä: 2 m.
Vesitiiviys: -2 m asti. Suojausluokka IP68. Ei ole tarkoitettu jatkuvaan vedenalaiseen käyttöön.
Valaisimen ulkomitat: 62 x 46 x 30 mm
Kokonaispaino otsapannan kanssa: 108 g. Pelkkä valaisin 86 g.
Rungon materiaali: CNC koneistettu 60621-T6 alumiini.
Akun kapasiteetti: 1800 mAh. Alhaisen varaustilan ennakkovaroitustoiminto. Latausindikaattori.

Rakenne on suunniteltu avattavaksi akunvaihtoa ja kokonaan purettavaksi muita mahdollisia myöhempiä ylläpitotoimia varten, jotta käytössäsi on hyvin pitkäikäinen luottovaruste.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta sekä valaisimelle että akulle.
Valmistusmaa Saksa.

Toimitukseen sisältyy: Valaisin akulla, USB-C latauskaapeli, FrontClick otsapanta, FrontClick kypäräkiinnikelevy kaksipuoleisella integroidulla kiinnitysteipillä, käyttöohjeet.

Katso kaikki henkilönsuojaimet:

Henkilönsuojaimet

Katso myös