Fristads 129548 naisten talvitakki

Fristads 129548 naisten palosuojattu talvitakki on sertifioitu itsessään paloturvallinen huomiotalvitakki. Mukava takki naisten mitoituksella, joka on hyväksytty ATEX-ympäristöihin (ei metalliosia) ja teolliseen pesuun.

Palosuojaus valokaarta vastaa video:

Fristads palosuojaus valokaarta vastaan

529,50  alv 0% 656,58  sis. alv 24%

Tuotekuvaus

Fristads 129548 naisten palosuojattu talvitakki

Likaa, öljyä ja vettä hylkivä. Fleecevuori edessä ja takana, hihoissa sileä ja pehmeä toppavuori. Heijastavat yksityiskohdat olkapäillä. Etulistan alla vetoketju kauluksen yläreunaan asti ja piilopainonappikiinnitys. Fleecevuorattu kaulus, jossa painonappikiinnitys irrotettavalle hupulle 125064. Tilava paljerintatasku, jonka sisäpuolella D-rengas, kynälenkki ja piilonappikiinnitys. Vetoketjullinen rintatasku oikealla. Vasemmalla napit ja lenkki puukolle. Mikrofonipidin edessä vasemmalla. Kaksi fleecevuorattua etutaskua vetoketjulla. Karttatasku vetoketjulla, jossa ulkopuolelta käytettävissä oleva puhelintasku. 2 sisätaskua, toisessa nappikiinnitys ja toisessa puhelintasku, jossa tarrakiinnitys ja lenkki kuulokkeille. Hihojen sisäpuolella joustavat resorit. Pidennetty selkäkappale. Helmassa säädettävä kiristysnyöri. Vuorissa vetoketju, joka helpottaa brodeerausta ja painamista.

Materiaalit:

Materiaali: 45% modakryyli, 35% puuvilla, 18% polyamidi, 2% antistaattinen kuitu, likaa-, öljyä- ja vettähylkivä. Fleecevuori 50% modakryyli, 30% puuvilla, 18% polyesteri, 2% antistaattinen kuitu. Sileä toppavuori 40% modakryyli, 37% palosuojattu viskoosi, 22% viskoosi, 1% antistaattinen kuitu.

Paino: Päällyskangas 300 g/m², fleecevuori 370 g/m², sileä toppavuori 260 g/m².

Katso kaikki palosuojatut työvaatteet:

Palosuojatut työvaatteet

Katso myös